Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 6 - 8 coxas de frango s/ pele e s/ osso
- 3 dentes de alho
- 30 g gengibre fresco cortado em rodelas (2 mm)
- 200 g ananás em lata, às rodelas, escorrido (reserve o sumo)
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 20 g sumo de lima
- 20 g óleo vegetal
- 60 g ketchup
- 50 g molho de soja
- 20 g molho sriracha
- 50 g mel
- 1 c. chá de sal
Grelhar e montar
- 8 - 10 fatias de pão de forma p/ servir
- 8 - 10 fatias de queijo
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- 1 lima cortada em gomos p/ regar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2312.1 kJ / 552.6 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 33.6 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1111.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa para brincar
25 min
Salada de frango, pêssego e espinafres com noz
20 min
Salmão assado com molho picante e miso
7 Std. 30 Min
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1 Std. 15 Min
Asas de frango com molho de amendoim e arroz
50 min
Bombons de chocolate de Viena
Nenhuma avaliação
Papelotes de frango com cogumelos e massa pérola com couve kale
1h 45min
Marinada Tandoori
10 min
Refresco de café
5 menit
Café Dalgona Coreano
10 min
Maçãs do amor
40 min
Coxas de frango com puré de cenoura
8j 45 menit