Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g azeite
- 3 dentes de alho
- 500 g carne de vaca p/ guisar cortada em cubos (3 cm aprox.) (seca com papel de cozinha)
- 100 g vinho branco
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 10 g farinha
- 70 - 80 g presunto em cubos
- 1 c. sopa de paprika
- 400 g caldo de carne caseiro líquido
- 1 cubo de caldo de legumes
- 600 - 700 g mistura de legumes congelados
- 4 ovos cozidos cortados em quartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1026.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
3sa 25 dk
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min
Guisado dos reis
13 Std. 10 Min
Frango à caçador
2hod. 45min
Peru de natal recheado com carne
12h 50min
Menu: Cuscuz com borrego e legumes; Leite creme
1h 15min
Jardineira de carne
50 min
Frango na púcara
50 min
Cozer 500 g de bife de vaca
35min
Coelho à transmontana
7 Std. 30 Min
Saltear carne de porco em cubos
15min
Rojões em vinho tinto
50 min