Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1330 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 3 g di lievito di birra disidratato sbriciolato - 500 g di farina manitoba + q.b.
- 8 g di sale + q.b.
- 500 g di cime di rapa, pulite
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 peperoncino rosso, fresco (volitelně)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di salsiccia fresca, sgranata
- sale grosso, a piacere (volitelně)
- 2 - 3 cubetti di ghiaccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 5822 kJ / 1392 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Sacharidy
- 198.9 g
- Tuk
- 49.2 g
- Nasycený tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 13.1 g
- Sodík
- 3076.6 mg
Alternativní recepty
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Pizza rustica lucana
1h 15min
Baguette con ciccioli
5h
Ravioli di Santo Stefano
2 Std.
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Crostata ai cachi freschi
1h
Focaccia barese TM6
4h
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Sasanelli gravinesi
45min
Pettole pugliesi
3h
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.