Baguette salsiccia e cime di rapa

Baguette salsiccia e cime di rapa

5.0 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
2 pezzi

Suroviny

  • 1330 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    3 g di lievito di birra disidratato, sbriciolato
  • 500 g di farina manitoba + q.b.
  • 8 g di sale + q.b.
  • 500 g di cime di rapa pulite
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 peperoncino rosso (volitelně) fresco
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di salsiccia fresca sgranata
  • sale grosso (volitelně) a piacere
  • 2 - 3 cubetti di ghiaccio

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 3076.6 mg
Protein 50.8 g
Kalorie 5822 kJ / 1392 kcal
Tuk 49.2 g
Vláknina 13.1 g
Nasycený tuk 12.7 g
Sacharidy 198.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...