Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di zucchero + q.b.
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 210 - 220 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 50 g di fecola di patate
- 7 g di lievito di birra disidratato
- 200 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 100 g di latte
- 50 g di liquore all'anice
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 966.2 kJ / 230.9 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 34.7 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 71.1 mg
Alternativní recepty
Anelli cioccolato e mandorle
40 min
Lingue croccanti
45 min
Baguette con ciccioli
5u.
Crema di whisky
2 godz.
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Tisana fredda al pompelmo e rosmarino
1h 25min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 godz. 30 min
Cheesecake al Prosecco
5u.
Salame di cioccolato al caffè
3h 30min
Panini al latte e burro
3h 30min
Besciamella
15 min