Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 30 g di olive denocciolate (vedere consigli)
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 145.4 kJ / 34.8 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 71 mg
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50 min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Pizzi leccesi
6 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Cartellate
1 Std. 5 Min
Pasticcio altamurano
3 godz. 30 min
Panzerottini TM6
4 godz.
Panzerotti
5h
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese
2hod. 55min
Focaccia barese TM6
4 godz.
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min