Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 30 g di olive denocciolate (vedere consigli)
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 145.4 kJ / 34.8 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 71 mg
Alternativní recepty
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20 min
Minestra di fave con cicoria
50 menit
Panzerotti
5h
Panzerottini TM6
4 Std.
Cartellate
1 godz. 5 min
Pucce
7 Std.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1j 20 menit
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2j 30 menit
Focaccia barese
2h 55 min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2j