Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di farina manitoba
- 400 g di acqua
- 50 g di farina di segale
- 50 g di farina integrale
- 4 g di sale
- 50 g di semi misti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 202.7 kJ / 48.4 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 0.1 mg
Alternativní recepty
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 godz. 20 min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pane rustico ai semi
1 godz. 30 min
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Filone di segale
4h
Pane di kamut e farro
4h
Pane ai cereali con i semi
3ωρ. 10 λεπτ.
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min