Ayam Kung Pao
TM6

Ayam Kung Pao

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 500 g paha ayam, tanpa kulit, tanpa tulang, potong menjadi empat bagian (potongan 4-5 cm)
  • 15 g kecap asin
  • 10 g kecap hitam
  • 10 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
  • 30 g air
  • 5 g cuka hitam (lihat Tips)
  • 5 g gula
  • ⅛ sdt biji lada Sichuan
  • 1 siung bawang putih
  • 20 g jahe segar, dikupas
  • 20 g minyak goreng
  • 3 - 5 cabai kering, biji dibuang
  • 2 daun bawang, pangkas ujungnya dan potong-potong (4 cm)
  • 30 g kacang tanah, tanpa garam, dipanggang

Nutriční hodnoty
na 2 porsi
Kalorie
4243.9 kJ / 1010.5 kcal
Protein
102.5 g
Sacharidy
13.2 g
Tuk
60.5 g
Nasycený tuk
12.4 g
Vláknina
5.9 g
Sodík
1804 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty