Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sellerie-Kräuter-Puffer
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 700 g Knollensellerie, in Spalten
- 2 Knoblauchzehen (volitelně)
- 1 TL Salz
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Petersilie
Avocadoquark und Fertigstellung
- 10 g Limettensaft
- 100 g Avocado, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Magerquark
- 30 g Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 1 TL Salz
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
- 5 Eier
- 5 EL Flohsamenschalen
- 20 g Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1737 kJ / 415 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 503 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 min
Zucchini-Frühstücks-Nester
30 Min
Mandelpizza mit Babyspinat
40 Min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 godz. 10 min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1h 15min
Gefüllte Auberginen
50 Min
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35 min
Ofen-Omelette mit Topping
20 Min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 Min