Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
蜂蜜芥末醬
- 50 克 蜂蜜
- 15 克 芥末籽醬
- 60 克 黃芥末醬
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 300 克 豬里肌排 ,(大里肌),2公分厚,約2片
肉桂蘋果和低溫烹調
- 1 顆 蘋果 ,去皮去籽,切丁(約1.5公分)
- 25 克 奶油
-
1
支 肉桂棒
nebo 1 塊 桂皮 - 15 克 檸檬汁
- 1 茶匙 糖
- 1700 克 水
煎豬排
- 1 茶匙 油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2360.8 kJ / 564.3 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 32.9 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1108 mg