Zařízení & příslušenství
牛排佐蘆筍和豆腐黑胡椒醬
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
2 人份
Suroviny
牛排和蘆筍
-
水1700 克
-
霜降牛排 約2.5公分厚300 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
現磨黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蘆筍 切除底部較硬的部份100 克
-
橄欖油1 茶匙
-
現磨黑胡椒粉1 小撮
豆腐黑胡椒醬
-
蒜頭10 克
-
植物性奶油奶油20 克
-
黑胡椒粗粒¼ 克
-
醬油5 克
-
嫩豆腐100 克
組裝
-
油2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2203.9 mg
Protein
44.9 g
Kalorie
2193.5 kJ /
524.3 kcal
Tuk
37.3 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
15.2 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
養肌補帖
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan