Zařízení & příslušenství
菠菜嫩蛋早餐捲
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
全麥優格薄餅
-
全麥麵粉40 克
-
中筋麵粉120 克
-
希臘優格100 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
油30 克
炒菠菜
-
橄欖油20 克
-
菠菜 切段200 克
-
鹽¼ 茶匙
舒肥嫩蛋
-
奶油30 克
-
蛋6 顆
-
30 克 鮮奶油牛奶30 克
-
鹽2 小撮
-
水1800 克
組裝
-
起司片 對切4 片
-
番茄 切片1
-
黑胡椒粉1 小撮
-
辣椒醬 (任一種類)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
733.6 mg
Protein
20 g
Kalorie
2054.8 kJ /
491.1 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
9.4 g
Sacharidy
38.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
起床號早午餐
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
養肌補帖
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan