Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème chocolat blanc-vanille
- 1 gousse de vanille
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 350 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
La pâte brisée au chocolat
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de cacao en poudre
- 200 g de farine de blé
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 œuf
Le dressage
- 100 g de fraises fraîches
- 150 g de framboises fraîches
- 100 g de myrtilles
- 125 g de groseilles rouges
- 30 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3667 kJ / 879 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Opéra
24h
Dacquoise aux framboises
2h
Demi-sphère framboise choco vanille
17h
Entremets chocolat fraise basilic
20 Std.
Tartelette chocolat-citron
4 Std. 50 Min
Tarte au lemon curd et aux framboises
3 Std. 20 Min
Délice d'été aux fruits rouges et à la pistache
13 Std. 30 Min
Pavlova aux figues
4 Std.
Le merveilleux
3 Std. 40 Min
Saint-honoré au citron
2 godz. 25 min
Tartelettes pistache-framboise
50min
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3 Std. 35 Min