Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème chocolat blanc-vanille
- 1 gousse de vanille
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 350 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
La pâte brisée au chocolat
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de cacao en poudre
- 200 g de farine de blé
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 œuf
Le dressage
- 100 g de fraises fraîches
- 150 g de framboises fraîches
- 100 g de myrtilles
- 125 g de groseilles rouges
- 30 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3667 kJ / 879 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois meringué aux fraises
4 Std.
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Tarte meringuée au citron
1 godz. 10 min
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45 min
Bûche meringuée au citron
1 godz. 15 min
Cheesecake framboises
5h
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30 min
Bûche glacée menthe-chocolat
17 godz.
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15 godz.
Cheesecake à la framboise
3h 30min