Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 125 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 125 g de farine de blé
Le sirop
- 100 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
La crème légère au porto
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille), et un récipient d'eau froide
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de fécule de maïs
- 3 œufs
- 500 g de lait
- 2 c. à soupe de porto
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de mascarpone, très froid
Le montage
- 250 g de pêches, détaillées en cubes (1-2 cm)
- 250 g d'abricots frais, émincés en fines lamelles
La meringue
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2985.1 kJ / 711.9 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 112.5 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dacquoise aux framboises
2h
Fraisier
12 Std. 45 Min
Le drômois
12 Std. 45 Min
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Cheesecake vanille-fraise sans cuisson
4 Std. 45 Min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Mini-dacquoises au chocolat
4h
Mystère cœur chocolat
3 Std. 35 Min
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12 Std. 30 Min
Choux à la crème et aux fraises
1 Std. 15 Min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15 godz.
Forêt-noire aux cerises amarena
5h