Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 200 g d'eau
- 10 rondelles de chorizo doux
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 2 bulbes de fenouil, coupés en quatre
- 400 g de dos de cabillaud
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1h
Tajine de poissons au curry
45min
Jambalaya de poulet
40min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25min
Cabillaud au soja et au gingembre
40min
Fricassée de poulet
55min
Filet mignon à la provençale
55min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min