Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 200 g d'eau
- 10 rondelles de chorizo doux
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 2 bulbes de fenouil, coupés en quatre
- 400 g de dos de cabillaud
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Entrecôte et risotto aux champignons
40min
Côtes de veau à la provençale
30min
Poulet chasseur revisité
2h 15min
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2h 40min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 Min
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Žádné hodnocení
Tajine de poulet et légumes d'été
45min
Sot-l'y-laisse au cidre
55 Min
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Filet mignon à la provençale
55 Min
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1h