Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 200 g d'eau
- 10 rondelles de chorizo doux
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 2 bulbes de fenouil, coupés en quatre
- 400 g de dos de cabillaud
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 min
Brandade de merlan à la moutarde
1 Std. 15 Min
Lotte à la provençale
50min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55 min
Porc au caramel, petits pois et riz
1 Std. 10 Min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 min
Filet mignon à la provençale
55 min
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1 godz. 5 min
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1 Std. 20 Min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 Std. 10 Min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 Min