
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 300 g de crozets
- 3 poireaux en rondelles
- 1 oignon coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 reblochon
- 1 branche de thym frais effeuillée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 750 kcal / 3131 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 59 g
Alternativní recepty
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1hod.
Lasagne chèvre-courgette
1hod.
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Gratin de courge et chorizo
1hod. 15min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1hod.
Risotto courgette et bacon
35min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1hod.
Croziflette
1hod. 25min