Gratin de crozets, reblochon et poireaux
TM6 TM5 TM31

Gratin de crozets, reblochon et poireaux

4.6 (120 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 g d'eau
  • 300 g de crozets
  • 3 poireaux, en rondelles
  • 1 oignon, coupé en deux
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 200 g de crème liquide entière
  • du poivre moulu
  • 1 pincée de quatre-épices
  • 1 reblochon
  • 1 branche de thym frais, effeuillée

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3131 kJ / 750 kcal
Protein
27 g
Sacharidy
59 g
Tuk
44 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty