Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 300 g de crozets
- 3 poireaux, en rondelles
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 reblochon
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3131 kJ / 750 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Lasagne chèvre-courgette
1 godz.
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 godz.
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1 godz.
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Croque monsieur à la tomate
1 godz.
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 godz.
Croziflette
1h 25min