Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 300 g de crozets
- 3 poireaux, en rondelles
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 reblochon
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3131 kJ / 750 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 Min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 Min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1h 20min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1h 55min
Croque monsieur à la tomate
1h
Croziflette
1h 25min
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Gratin de patate douce
50 Min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min