Kompatibilní verze
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre
- 4 poireaux, fendus en deux et émincés
- 500 g de dos de cabillaud, en gros dés
- 8 tranches fines de chorizo
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème liquide légère
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 984 kJ / 235 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Papillotes de poulet, tomate et mozarella
35min
Papillote de merlu, semoule complète et légumes
40 min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 min
Papillote de saumon aux petits légumes et couscous
40 min
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50min
Cabillaud chorizo-tomate
25 Min
Lieu vapeur, sauce au safran, tagliatelle de carottes et riz
1 godz.
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40 min
Papillotes de saumon, courgettes et riz
40 min