
Kompatibilní verze
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre
- 4 poireaux fendus en deux et émincés
- 500 g de dos de cabillaud en gros dés
- 8 tranches fines de chorizo
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème liquide légère
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 235 kcal / 984 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 6 g
Alternativní recepty
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1hod. 15min
Lieu à la crème de petits pois
50min
Papillotes de poulet au chorizo et céleri-rave
55min
Papillote de merlu, semoule complète et légumes
40min
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1hod. 10min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1hod.
Papillotes de poulet, tomate et mozarella
35min
Papillote de saumon aux petits légumes et couscous
40min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30min
Parmentier de canard à la patate douce
40min