Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

4.6 190 hodnocení
Příprava 55min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 20 g de beurre
  • 4 poireaux fendus en deux et émincés
  • 500 g de dos de cabillaud en gros dés
  • 8 tranches fines de chorizo
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème liquide légère

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 27 g
Kalorie 984 kJ / 235 kcal
Tuk 11 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...