Kompatibilní verze
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre
- 4 poireaux, fendus en deux et émincés
- 500 g de dos de cabillaud, en gros dés
- 8 tranches fines de chorizo
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème liquide légère
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 984 kJ / 235 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Papillotes de poulet, tomate et mozarella
35 min
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35 min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45 min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1 godz. 10 min
Parmentier de canard à la patate douce
40 min
Lieu vapeur, sauce au safran, tagliatelle de carottes et riz
1h
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1h
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35 min.
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10min
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25 min
Papillote de saumon aux petits légumes et couscous
40 min