Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
TM6 TM5 TM31

Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

4.6 (176 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g de beurre
  • 4 poireaux, fendus en deux et émincés
  • 500 g de dos de cabillaud, en gros dés
  • 8 tranches fines de chorizo
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème liquide légère

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
984 kJ / 235 kcal
Protein
27 g
Sacharidy
6 g
Tuk
11 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty