Kompatibilní verze
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre
- 4 poireaux, fendus en deux et émincés
- 500 g de dos de cabillaud, en gros dés
- 8 tranches fines de chorizo
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème liquide légère
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 984 kJ / 235 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Papillote de saumon aux petits légumes et couscous
40 λεπτ.
Brochettes de cabillaud et chorizo, quinoa aux légumes et velouté poivron feta (Plaisir)
45min
Velouté de poireau au parmesan, poulet bardé au lard
45min
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50 Min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 Min
Papillotes de poulet, tomate et mozarella
35 Min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25 Min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min
Parmentier de canard à la patate douce
40 λεπτ.
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1h 5min