
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 292 kcal / 1221.8 kJ
- Protein
- 30.3 g
- Tuk
- 3.9 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Sodík
- 209.8 mg
Alternativní recepty
Courge butternut gratinée farcie au poulet
1hod. 15min
Magret de canard aux pommes et blé
1hod. 5min
Assaisonnement aux légumes et épices
5min
Confiture de kumquat et carambole
25min
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1hod.
Papillotes de poulet aux poireaux et lentilles
35min
Longe de veau, légumes d'hiver et sauce au cognac
1hod. 20min
Poêlée de riz aux légumes asiatiques
55min
Filet mignon à la provençale
55min
Cuisse de dinde à la moutarde
1hod.
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1hod. 20min
Filet de poulet sauce poulette
20min