Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1221.8 kJ / 292 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 209.8 mg
Alternativní recepty
Pâtes au saumon, aneth et citron
40min
Flan pomme-cannelle
45 dk
Gâteau nuage à la vanille
7h 35min
Pâtes aux moules et au safran
25min
Petits pots de crème au chocolat
40min
Riz à la tomate
30 dk
Pain aux courgettes à la pulpe d'amande
2sa 30 dk
Plie à la tomate
30 dk
"Tri-Tip" grillé et épinards à la crème
Žádné hodnocení
Dos d'églefin et purée de petits pois
35min
Sardines en papillote, salade de haricots verts
1 godz. 5 min
Semoule au chocolat
50min