Veau aux carottes et au cerfeuil

Veau aux carottes et au cerfeuil

3.9 12 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 40min.
4 portions

Suroviny

  • 1 oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 550 g de sauté de veau (tendrons ou jarret)
  • 300 g de vin blanc
  • 300 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 450 g de carottes (4), en rondelles
  • 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 209.8 mg
Protein 30.3 g
Kalorie 1221.8 kJ / 292 kcal
Tuk 3.9 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 20.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...