Veau aux carottes et au cerfeuil
TM31 TM5 TM6

Veau aux carottes et au cerfeuil

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 1 oignon, coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
  • 300 g de vin blanc
  • 300 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 450 g de carottes (4), en rondelles
  • 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1221.8 kJ / 292 kcal
Protein
30.3 g
Sacharidy
20.5 g
Tuk
3.9 g
Nasycený tuk
1.1 g
Vláknina
4.9 g
Sodík
209.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty