Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1221.8 kJ / 292 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 209.8 mg
Alternativní recepty
Salade de brocoli et pomme au bœuf
25 Min
Poulet rôti au cidre et légumes vapeur
1 Std. 45 Min
Txilindron d'agneau
1h 15min
Poivrons farcis sans gluten
25 Min
Tajine de poissons au curry
45min
Osso-buco et boulgour
1h 5min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3ωρ.
Curry de poulet du Mozambique
45min
Pintade farcie avec Betty
2 Std.
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10 min
Saumon au four et tagliatelle de courgette
30 Min