Zařízení & příslušenství
酥油烤鸡
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
全鸡腿,带皮和骨 切块 (4公分x 4公分)500 克
-
辣椒干5 条
-
芫荽籽1 汤匙
-
孜然籽2 茶匙
-
黑胡椒粒1 汤匙
-
茴香籽1 茶匙
-
蒜瓣5 个
-
新鲜姜 切片15 克
-
亚叁膏 去籽2 茶匙
-
水5 汤匙
-
黄姜粉¼ 茶匙
-
酸奶3 汤匙
-
柠檬汁2 茶匙
-
盐1 ½ 茶匙
-
洋葱 一切四块1 个
-
酥油60 克
-
咖喱叶 去梗2 小支
-
粗糖2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
218 mg
Protein
24 g
Kalorie
1965 kJ /
470 kcal
Tuk
34 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
14 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
万灯节印式风味
16 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní