Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 洋葱 ,一切四块
- 20 克 新鲜姜
- 25 克 蒜瓣
- 120 克 番茄 ,一切四块
- 30 克 食油
- 3 条 辣椒干
- ¼ 茶匙 阿魏草根粉
- ¼ 茶匙 胡芦巴
- ¼ 茶匙 芥末籽
- ¼ 茶匙 黑扁豆
- 2 小支 咖喱叶 ,去梗
- ¼ 茶匙 孜然籽
- 1 汤匙 印度叁巴粉
- 600 克 热水
- 1 茶匙 盐
- 200 克 开边去皮绿豆 ,洗净,浸泡2小时
- 100 克 红萝卜 ,切丁 (2公分 x 2公分)
- 100 克 马铃薯 ,一切四块
- 60 克 四季豆 ,切成2公分长
- 50 克 花椰菜 ,切成朵
- 1 小支 芫荽叶 ,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 350 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 259 mg