
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de grenetina en polvo
- 60 g de agua
- 25 g de glicerina
- 15 g de mantequilla
- 25 g de glucosa ligera
- 500 g de azúcar glass
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 9244 kJ / 2201 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 530 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 26 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Betún de vainilla
5min
Betún de queso crema
5min
Pasta hojaldre sin empaste
1hod.
Betún de chocolate
10min
Glaseado de chocolate (mirror cake)
15min
Salsa de caramelo TM6
1hod. 30min
Choux y eclairs
1hod. 30min
Fondant de malvavisco
2hod. 15min
Betún de ganache de chocolate
12hod.
Macarrones con merengue francés
1hod. 30min
Red Velvet
1hod. 20min
Betún de queso crema
5min