Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de grenetina en polvo
- 60 g de agua
- 25 g de glicerina
- 15 g de mantequilla
- 25 g de glucosa ligera
- 500 g de azúcar glass
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 9244 kJ / 2201 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 530 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 26 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hojaldre
1 Std. 20 Min
Pastel de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Betún de mantequilla básico
10 Min
Pastel de invierno decorativo
3 godz. 25 min
Pastel moka TM6 (Black Diamond)
2h
Sándwiches con crema de avellanas TM6
5 Std. 30 Min
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2u. 30min
Corona de chocolates
1h 30min
La Pavlova despeinada
4 Std.
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45 min
Cobertura de cocoa con grenetina
30 min
Macarrones con merengue francés
1h 30min