
Zařízení & příslušenství
Raspberry ripple cones
Příprava 30min
Celkový 15hod.
9 portions
Suroviny
Gelato
-
white sugar225 g
-
double cream300 g
-
full cream milk410 g
-
egg yolks4
-
vanilla bean and scraped out seeds1
-
fresh raspberries450 g
Raspberry ripple sauce
-
caster sugar10 g
-
water2 tsp
Assembly
-
milk chocolate broken into small pieces or callets70 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces or callets70 g
-
waffle cones (see Tip)9
-
hazelnuts, without skin or raw almonds, chopped, to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
421.8 kcal /
1764.7 kJ
Protein
5.8 g
Tuk
22 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
12.2 g
Sodík
76.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Beat the heat
23 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland