Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 40 g Mehl
- 850 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g rotes Pesto
- 120 g Risoni-Nudeln
- 160 g Prinzessbohnen, TK
- 250 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- 5 - 6 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1928 kJ / 461 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 878 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Locro Argentino
30 min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Tex-Mex-Nudeln
30 min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Linsensuppe mit Süßkartoffeln und Nudeln
35min
Chili-Bohnen-Reis
35min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 min
Reisnudeltopf mit Kürbis und Paprika
25min