Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 brins de persil frais
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de carottes, en rondelles (environ 5 mm)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 100 g de petits pois surgelés
- 100 g de haricots verts surgelés, coupés en morceaux de 3 cm
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café de sel
- 350 g d'eau
- 250 g de pâtes fraîches, type tortellini
- 10 g de basilic frais
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1835.5 kJ / 438.7 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 842.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de tomates aux tortellinis de viande hachée
35 Min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50 Min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Chakchouka à l'avocat
25 Min
Salade de haricots cannellini
10 Min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 Min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25 Min
Boulettes de porc au fromage, sauce rosée et légumes du soleil
50 Min
Vichyssoise avec des pâtes
35 Min
Soupe canadienne
40 Min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 Min
Ragoût de dinde à l'ail
40 Min