Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo Emmental
- 20 g sobras de pão
- 2 dente de alho
- 2 c. chá de orégãos
- 50 g azeite
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g massa tipo penne
- 200 g feijão-verde
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 500 g tomate em pedaços
- 10 g coentros
- 1 pitada de pimenta
- 100 g queijo feta
- 250 g atum em lata escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2220.9 kJ / 530.8 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 19.2 g
Alternativní recepty
Massa com espinafres e fiambre no forno
40 Min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 Min
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Penne com húmus e atum
30 min
Salada de massa e grão
25 min
Penne de atum com manjericão
35min
Massa com atum e brócolos no forno
30 min
Penne com atum
30 min
Tortilha de atum no forno
1 Std. 30 Min
Lasanha de atum
1 Std.
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1 Std.
Arroz de atum com espinafres e feijão
25 min