Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů rajčat, na čtvrtiny
- 280 gramů želírovacího cukru 2:1
- Nutriční hodnoty
- na 600 gramů
- Kalorie
- 2375 kJ / 567 kcal
- Protein
- 6.58 g
- Sacharidy
- 133.77 g
- Tuk
- 1.53 g
- Vláknina
- 7.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Třešňovo-jablečný džem
1 Std.
Karobovo-švestková pomazánka
30 Min
Džem z rebarbory a jahod
30 Min
Rajčatový kečup
40 min
Třešňový džem
35 min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45 Min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1h 10 min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 min
Rebarborovo meruňkový džem
30 Min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 Std. 30 Min
Meruňkový likér
25 min
Kořeněný dýňový džem
40 min