Haricots verts à la gremolata
TM6 TM5

Haricots verts à la gremolata

4.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g de parmesan
    nebo 30 g de Pecorino Romano
  • 5 brins de persil plat frais, feuilles seulement
  • 2 gousses d'ail
  • 1 citron, peau fine seulement, sans chair blanche
  • 450 g d'eau
  • 510 g de haricots verts frais, équeutés
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
  • sel, selon le goût
  • poivre noir moulu, selon le goût
  • 2 c. à soupe de pignons de pin grillés

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
648.4 kJ / 155 kcal
Protein
4.7 g
Sacharidy
9.3 g
Tuk
12.1 g
Nasycený tuk
2.5 g
Vláknina
3.3 g
Sodík
93.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty