Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1037.7 kJ / 248 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 9.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto lotte et lard
50min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Velouté d'épluchures d'asperges
45min
Sangria blanche
35min
Beurre bordelais
30min
Planche de beurre
15 Min
Sauce périgourdine
35min
Sauce madère
35min
Cocktail Bellini
5 Min
Sauce piquante
35min
Verrines de crème d'asperges
2h 35min
Beurre d'escargot
10 Min