Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1037.7 kJ / 248 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 9.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2hod. 15min
Irish coffee
10min
Sauce au poivre
25min
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Vacherin express
12h 15min
Mousse aux 3 chocolats
5h 40min
Sauce gribiche
15min
Tartare de bœuf
10min
Verrines de crème d'asperges
2h 35min
Sauce aux champignons
30min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Beurre d'escargot
10min