Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1037.7 kJ / 248 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 9.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min
Cannelloni sauce bolognaise
1 godz. 15 min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 Min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 godz. 20 min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 Min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12u. 15min
Petit salé aux lentilles
1 Std. 10 Min
Mojito à la bière
5 Min
Cassoulet toulousain
1 godz. 40 min
Salsa d'avocat et de tomatilles
10min
Beurre d'escargot
10min
Cannelés bordelais
13h 30min