Kompatibilní verze
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- 300 g de poireaux, coupés en tronçons
- 300 g d'eau
- 30 g de vin blanc
- 480 g de pommes de terre, coupés en morceaux
- 1 cube de bouillon de poule
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de pignons de pin
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de reblochon, en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1601.9 kJ / 382.9 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 446.8 mg
Alternativní recepty
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Soupe au potiron
50 Min
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50 Min
Velouté patate douce, poireau et navet, consommé de légumes
1 Std. 15 Min
Velouté poireau-pomme de terre
1h
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Soupe de potimarron
35min
Velouté de gambas, patate douce et carotte
55 Min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Soupe de butternut et gingembre
35min
Velouté de carottes
30min