Kompatibilní verze
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- 300 g de poireaux, coupés en tronçons
- 300 g d'eau
- 30 g de vin blanc
- 480 g de pommes de terre, coupés en morceaux
- 1 cube de bouillon de poule
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de pignons de pin
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de reblochon, en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1601.9 kJ / 382.9 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 446.8 mg
Alternativní recepty
Velouté poireau-pomme de terre
1 Std.
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50min
Velouté de poireaux, fenouil, pommes de terre et coques
55min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50min
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50min
Soupe à l'oignon gratinée
30min
Crème de poireaux et pommes de terre au bacon
1h 5min
Velouté d'asperge, beignet de poulet et légumes
45 min
Velouté de carottes
30min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50min
Soupe poireau-pomme de terre
1 Std.