Kompatibilní verze
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- 300 g de poireaux, coupés en tronçons
- 300 g d'eau
- 30 g de vin blanc
- 480 g de pommes de terre, coupés en morceaux
- 1 cube de bouillon de poule
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de pignons de pin
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de reblochon, en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1601.9 kJ / 382.9 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 446.8 mg
Alternativní recepty
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Soupe de butternut et gingembre
35min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50min
Velouté poireau-pomme de terre
1h
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50min
Soupe à l'oignon gratinée
30min
Soupe au potiron
50min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Soupe de potimarron
35min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55min