
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 800 - 1000 g de viande de veau dénervée, en morceaux (jarret et maigre)
- 20 g de farine
- 500 g de tomates épluchées et coupées en quatre
- 1 branche de céleri coupée en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de zeste d'orange non traitée râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 400.6 kcal / 1676 kJ
- Protein
- 48.6 g
- Tuk
- 12.4 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Sodík
- 277.9 mg
Alternativní recepty
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2hod. 25min
Osso-buco
1hod. 20min
Joues de bœuf au cidre
3hod. 15min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2hod.
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8hod. 45min
La daube niçoise cuisson lente
13hod. 20min
Blanquette de veau cuisson lente
2hod. 10min
Poulet basquaise
50min
Chili con carne cuisson lente
5hod. 5min
Porc aux lentilles
1hod. 20min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2hod. 10min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2hod. 45min