Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve dilimlenmiş (0.2 cm)
-
50
g sake
nebo 50 g beyaz şarap - 40 g şeker
- 120 g soya sosu
-
20
g pırasa, parçalara bölünmüş
(volitelně)
nebo 20 g taze soğan, parçalara bölünmüş (volitelně) - 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız, her biri yakl. 200 g
- ¾ tk mısır nişastası
- 400 g su
- 100 g havuç, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 100 g kaliforniya biberi, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 200 g kabak, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- ¼ - ½ tk susam yağı (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 40.7 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Tuk
- 34.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Altın Süt
10min
Hint Usulü Çay
10min
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
Žádné hodnocení
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Zencefilli Köpüklü Şarap
40min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16h
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min