Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tk pembe tane karabiber, süslemek için ekstra pembe karabiber
- 2 dal dereotu yaprağı, süslemek için ekstra dereotu
- 300 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, 3 parçaya bölünmüş
- 40 g limon suyu
- 2 yk zeytinyağı
- ½ tk Worcestershire sosu
- ½ tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 100 g körpe roka veya karışık yeşillik
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 560 kJ / 134 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 godz.
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 Std. 15 Min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Žádné hodnocení
Kırmızı Şaraplı Armut
3 godz. 20 min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 godz. 25 min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1 godz.