Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g taze iç bakla
- 590 g su
- soğuk su, mümkünse buzlu su, baklaları soğutmak için
- 35 - 45 g tahin
- 3 tk limon suyu
- ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam kimyon (volitelně)
- 45 g zeytinyağı
- 20 - 30 g dereotu, dilimlenmiş (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 5 porsiyon
- Kalorie
- 4560.2 kJ / 1089.9 kcal
- Protein
- 47.2 g
- Sacharidy
- 99.3 g
- Tuk
- 69.9 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 41.8 g
- Sodík
- 1373.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30min
Marmelatlı Çörekler
2u. 20min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45min
Kuru Domatesli Tereyağı
5min
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35min
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Žádné hodnocení
Rozbif
5h 30min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Fıstık Ezmeli Enerji Topları
1h
Naneli Bezelye Köfteleri
45min
Spagetti Carbonara
40min
Keten Tohumlu Kraker
1h 50 min.