Kompatibilní verze
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 somon fileto, taze, derili ya da derisiz, tercihen derili, kemiksiz (her biri yakl. 135 g)
- deniz tuzu, ince
- 2 dal maydanoz
-
2
dal dereotu yaprağı
nebo 2 dal taze kekik - 2 adet limon kabuğu, sarı kısımları, şeritler halinde soyulmuş
- 2 yk zeytinyağı
- 1800 g su
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1689 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 248 mg
Alternativní recepty
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 λεπτ.
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1ωρ.
Buharda Pişmiş Somon
30 λεπτ.
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Rozbif
5ωρ. 30 λεπτ.
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Žádné hodnocení
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Žádné hodnocení
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 λεπτ.
Müsli Smoothie
15 λεπτ.
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 Min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15min
Parmesan Peynirli Risotto
30 λεπτ.