Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 150 g Wasser
- 20 - 50 g Honig, nach Geschmack
- 200 g Sahne
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 730 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30 Min
Veggie-Braten mit Ei
1h 45min
Rotkohl
1 godz.
Christstollen-Cantuccini
2 Std. 30 Min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35 Min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50min
Thai-Curry-Suppe mit Mango-Relish
2h 10min
Roter Ziegen-Streich
25 Min
Limettenbutter
5 Min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1 godz.
Zitrus-Minz-Sirup
1 godz. 30 min