Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Salatgurken, in Stücken
- 1 Avocado, reif, nur das Fruchtfleisch, in Stücken
- 40 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- 2 TL Senf, scharf
- 2 EL Balsamico, hell
- 2 EL geriebene Zitronenschale
- 100 g Wasser, kalt
- 2 Prisen Pfeffer, weiß
- 50 g Crème fraîche
- 1 EL Dill zum Garnieren
- 2 EL rote Paprika, klein gewürfelt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 783 kJ / 187 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Gazpacho
20 min
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 min
Gurkenkaltschale
2h 15min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 15 min
Gurkenkaltschale
15min
Herzhafte Melonen-Kaltschale mit Parmaschinken
15min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30 min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Gurken-Melonen-Suppe
40min
Kalte Gurkensuppe
15min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35 Min
Gazpacho Andalusia
40min