Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Salatgurken, in Stücken
- 1 Avocado, reif, nur das Fruchtfleisch, in Stücken
- 40 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- 2 TL Senf, scharf
- 2 EL Balsamico, hell
- 2 EL geriebene Zitronenschale
- 100 g Wasser, kalt
- 2 Prisen Pfeffer, weiß
- 50 g Crème fraîche
- 1 EL Dill zum Garnieren
- 2 EL rote Paprika, klein gewürfelt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 783 kJ / 187 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Gurkenkaltschale
2 godz. 15 min
Kalte Gurkensuppe
15 Min
Gazpacho Andalusia
40min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 15min
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50min
Wassermelonen- Gazpacho
1 Std. 30 Min
Gurken-Melonen-Suppe
40min
Gurkenkaltschale
15 Min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30 min
Gazpacho
20min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min