Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier
- Wasser zum Auffüllen
- 8 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1000 g Kefir
- 500 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 1 - 2 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- 200 g Crème fraîche
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 200 g Salatgurke, in Würfeln (5 mm)
- 200 g Forellenfilets, geräuchert
- 2 TL frischer Meerrettich, fein gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2007 kJ / 480 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 353 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1 Std.
Kopfsalat-Suppe
30 Min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50 Min
Spargel-Rucola-Suppe
40 Min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 Min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45 Min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 Min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Chowder
45 Min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30 Min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 Std.