Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier
- Wasser zum Auffüllen
- 8 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1000 g Kefir
- 500 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 1 - 2 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- 200 g Crème fraîche
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 200 g Salatgurke, in Würfeln (5 mm)
- 200 g Forellenfilets, geräuchert
- 2 TL frischer Meerrettich, fein gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2007 kJ / 480 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 353 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20min
Kopfsalat-Suppe
30min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40min
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45min
Gurken-Lachs-Ragout
30min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Schmorbirnen-Lassi mit Pomelo
30min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35min