
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier
- Wasser zum Auffüllen
- 8 Stängel Dill abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1000 g Kefir
- 500 g Rote Bete, gegart in Stücken
- 1 - 2 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- 200 g Crème fraîche
- 2 Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
- 200 g Salatgurke in Würfeln (5 mm)
- 200 g Forellenfilets, geräuchert
- 2 TL frischer Meerrettich fein gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 480 kcal / 2007 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Sodík
- 353 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weißkohlsalat mit Walnuss-Gorgonzola-Topping
20min
Kopfsalat-Suppe
30min
Gurken-Lachs-Ragout
30min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50min
Radicchio-Salat mit Kiwi und Cranberrys
10min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30min
Knollensellerie-Orangen-Salat mit geröstetem Sesam
10min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Blumenkohl-Apfel-Salat
5min