Timballo de carne e ovo

Timballo de carne e ovo

Žádné hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 20min.
12 doses

Suroviny

Massa
  • farinha tipo 65
    500 g
  • manteiga cortada em pedaços
    160 g
  • água fria
    110 g
  • sal
    1 c. chá de
Almôndegas e molho
  • carne de porco picada
    200 g
  • salsichas frescas
    200 g
  • pão ralado
    20 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • alho
    2 dentes de
  • talo de aipo cortado em pedaços
    100 g
  • cenoura cortada em pedaços
    120 g
  • azeite mais q.b. p/ fritar
    50 g
  • carne de vaca picada
    400 g
  • tomate em pedaços
    400 g
  • manjericão
    10 folhas de
  • açúcar
    1 c. chá de
  • água
    1200 g
  • ovos
    3
  • massa tipo penne
    220 g
Montagem
  • queijo pecorino cortado em pedaços
    100 g
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • Farinha q.b. p/ polvilhar
  • ervilhas congeladas
    150 g
  • salame
    12 - 15 fatias de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1013.9 mg
Protein 25.6 g
Kalorie 2662.2 kJ / 636.3 kcal
Tuk 35.8 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 15.2 g
Sacharidy 52.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...