
Kompatibilní verze
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g hauts de cuisse de poulet, avec peau et os
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g d'eau
- 60 g de pruneaux dénoyautés
- 60 g d'abricots secs dénoyautés et moelleux
- 3 brins de coriandre fraîche ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 394 kcal / 1652 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 19 g
Alternativní recepty
Japchae
50min
Tajine de calamar aux poivrons
45min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30min
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1hod. 30min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25min
Poisson sauce coco
35min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1hod.
Couscous de poulet aux légumes
1hod. 20min
Lentilles (Chorba 3dess)
1hod. 10min
Tajine de kefta aux œufs
1hod. 15min
Bœuf thaï et purée de patates douces
45min
Chorba freekeh
1hod.