Kompatibilní verze
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g hauts de cuisse de poulet, avec peau et os
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g d'eau
- 60 g de pruneaux dénoyautés
- 60 g d'abricots secs dénoyautés et moelleux
- 3 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1652 kJ / 394 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Ragoût de poulet colombien
2u. 20min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min
Mijoté de dinde à la harissa, boulgour et amandes aux fèves
35min
Keftas au four
1h 20min
Curry thaï de bœuf, pois gourmands et riz
1h 15min
Gratin de patate douce
50min
Salade bulgare chopska
15min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Tajine de poisson au four à la marocaine et couscous aux dattes
1h
Chili Con Carne
30min
Poulet aux dattes, olives et pommes de terre
1 Std. 10 Min
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1h 30min