Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le moule
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 20 g de cacao en poudre
- 60 g de farine de blé
- ½ c. à café de levure chimique
- 1 pincée de sel
- 5 feuilles de gélatine alimentaire
- 150 g de chocolat blanc, en petits morceaux ou en pistoles
- 405 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 170 g de chocolat au lait, en petits morceaux ou en pistoles
- 15 g de café instantané
- 100 g de chocolat noir, en petits morceaux ou en pistoles
- 10 g d'eau
- 50 g de pâte à sucre, blanche
- 50 g de guimauve, blanche
- 10 g d'étoiles blanches en sucre
- Nutriční hodnoty
- na 14 portions
- Kalorie
- 23172.2 kJ / 5538.3 kcal
- Protein
- 76.7 g
- Sacharidy
- 523.6 g
- Tuk
- 361.5 g
- Nasycený tuk
- 219 g
- Vláknina
- 26.1 g
- Sodík
- 1046.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Palets bretons à la coco
45min
Brownies moustache au café et caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Chocolat liégeois
4h 30min
Paris-Brest
3 Std.
Tarte amandine aux poires
2j 30 menit
Poire Belle-Hélène
10 Std.
Glace sundae nappage caramel
3h 35 min
Chouquettes du goûter
35min
Petits cakes à l’orange, glaçage citron vert
1h 25min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 godz. 45 min
Financiers aux amandes
20min
Brioche moelleuse
4h 15min