Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La gelée de la Passion
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
La dacquoise
- 240 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 50 g de noix de coco en poudre
- 40 g d'amandes en poudre
- 4 blancs d'œufs
La mousse à la mangue
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 350 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de mangue, coupée en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- noix de coco râpée et grillée, pour la finition
- graines de fruit de la Passion, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1405.7 kJ / 336 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 36.8 mg
Alternativní recepty
Brioches italiennes
3 godz. 15 min
Entremets chocolat-café
4 godz.
Paris-brest
3h 10min
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55min
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Eclair caramel-noisette
2 godz.
Paris-Brest
3h
Succès praliné
1h 40min
Choux craquelins à la vanille
1 godz. 15 min
Entremets aux pommes à la vanille
4 Std. 40 Min
Entremets exotique
24h
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 Std.