Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre
- 800 g de potimarron, non épluché, en morceaux
- 400 g d'eau
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 100 g de crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 926.7 kJ / 221.5 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 133.5 mg
Alternativní recepty
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55 min
Risotto aux champignons
30 min
Soupe au potiron
50 min
Carottes Vichy
35 min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Velouté de carottes au cheddar
50 min
Soupe de patates douces, coco et poireaux
45 min
Velouté de gambas, patate douce et carotte
55 min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 min
Velouté carotte-panais
35 min
Soupe de butternut et gingembre
35 min
Velouté de carottes
30 min