Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de boniato
- 3 ramitas perejil fresco, sólo las hojas
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de poro, cortado en trozos
- 2 diente de ajo
- 50 g de apio, cortado en trozos
- 75 g de hinojo, cortado en trozos
- 1 cdita semilla de hinojo
- 320 g de camote, en cubos de 2 cm
- 100 g de vino blanco seco
- 2 pizcas de curry en polvo
- 600 g de agua
- 1 cda caldo en pasta
- 1 cdita sal
- 3 pizcas de pimienta negra molida
- 30 g de camote, cortado en rebanadas finas con un pelador
- 1 cda aceite de oliva
- 1 pizca sal
-
200
g de crema ácida, reserve 1 cucharada para decorar.
nebo 200 g de crema (18% grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 4836.8 kJ / 1156 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 112.5 g
- Tuk
- 65.7 g
- Nasycený tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 16.7 g
- Sodík
- 2986.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Sopa de garbanzos (Revithia)
1 Std. 40 Min
Sopa de chícharo y menta
20 min
Sopa versátil de verduras TM6
50 Min
Potaje versátil de verduras TM6
45 Min
Sopa de brócoli
15 Min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 Min
Sopa de chícharo
1 Std. 30 Min
Carne deshebrada en cocción lenta
4 Std.
Sopa de calabacitas
40 Min
Muffins de camote con nueces
1 Std.
Sopa de habas
2 Std.