Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 60 g de echalote
- 100 g de poro, la parte blanca en trozos
- 55 g de mantequilla
- 15 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz para risotto, tipo Arborio o Carnarolli
- 90 g de vino blanco
- 630 g de agua
- ½ - 1 cdita de sal fina
- 1 ½ cditas ralladura de limón verde
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 9000 kJ / 2143 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 283 g
- Tuk
- 79 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mujaddara (arroz con lentejas)
1 Std.
Risotto de calabacita
25 min
Salmón con risotto de hinojo
25 min
Pesto de jitomate
10min
Crema de jitomate
30 min
Keppe charola
1 Std. 40 Min
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45 Min
Risotto de alcachofa
25 min
Fideo seco en salsa de chiles
35min
Dip de espinaca y alcachofa
20 min
Dip de alcachofa y espinaca
30 min
Risotto con parmesano
30 min