Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 60 g de echalote
- 100 g de poro, la parte blanca en trozos
- 55 g de mantequilla
- 15 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz para risotto, tipo Arborio o Carnarolli
- 90 g de vino blanco
- 630 g de agua
- ½ - 1 cdita de sal fina
- 1 ½ cditas ralladura de limón verde
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 9000 kJ / 2143 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 283 g
- Tuk
- 79 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de jitomate
30 min
Puré de camote
40min
Sopa de poro gratinado con queso cheddar
50min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1 godz.
Risotto con calabaza y tocino
25min
Risotto de calabacita
25min
Untable de pepino y ricotta
10min
Tartas de parmesano con jamón y verduras frescas
20min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 min
Pappardelle al limón
45 min
Salmón en costra con risotto de limón
45 min