Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parmesan gelato
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 350 g double cream
- 1 tsp ground paprika (volitelně)
Balsamic reduction
- 250 g balsamic vinegar
- 30 g honey
Assembly
- 1 ciabatta baguette, cut into thin slices
- 4 tbsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, cut into halves lengthways
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 726.7 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 131.2 mg
Alternativní recepty
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15min
Lime glaze
40min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Creamy sun-dried tomato dip
5min
French dressing
5min