
Zařízení & příslušenství
Parmesan gelato
Příprava 15min
Celkový 4hod. 30min
25 pieces
Suroviny
Parmesan gelato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)150 g
-
double cream350 g
-
ground paprika (volitelně)1 tsp
Balsamic reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
honey30 g
Assembly
-
ciabatta baguette cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves cut into halves lengthways2
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
173 kcal /
726.7 kJ
Protein
3.6 g
Tuk
14.7 g
Sacharidy
6.6 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sodík
131.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Calendar favourites
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland