Parmesan gelato
TM6 TM5 TM31

Parmesan gelato

4.7 (10 hodnocení)

Suroviny

Parmesan gelato

  • 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 350 g double cream
  • 1 tsp ground paprika (volitelně)

Balsamic reduction

  • 250 g balsamic vinegar
  • 30 g honey

Assembly

  • 1 ciabatta baguette, cut into thin slices
  • 4 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 garlic cloves, cut into halves lengthways

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
726.7 kJ / 173 kcal
Protein
3.6 g
Sacharidy
6.6 g
Tuk
14.7 g
Nasycený tuk
6.5 g
Vláknina
0.4 g
Sodík
131.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty