
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parmesan gelato
- 150 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 350 g double cream
- 1 tsp ground paprika (volitelně)
Balsamic reduction
- 250 g balsamic vinegar
- 30 g honey
Assembly
- 1 ciabatta baguette cut into thin slices
- 4 tbsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves cut into halves lengthways
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 173 kcal / 726.7 kJ
- Protein
- 3.6 g
- Tuk
- 14.7 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Sodík
- 131.2 mg
Alternativní recepty
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Smoked salmon mousse
5min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Beetroot and avocado eggs
88h
Orange liqueur zabaglione
15min
Roasted fennel dip
35min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Smashed pea and bean dip
30min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Scallops with pea purée
25min