Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parmesan gelato
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 350 g double cream
- 1 tsp ground paprika (volitelně)
Balsamic reduction
- 250 g balsamic vinegar
- 30 g honey
Assembly
- 1 ciabatta baguette, cut into thin slices
- 4 tbsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, cut into halves lengthways
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 726.7 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 131.2 mg
Alternativní recepty
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Carrot, feta and mint salad
40min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Smoked salmon mousse
5min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 Std.
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24sa 15 dk
Leek and smoked salmon dip
55min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Oysters with lime granita
5min
Tapenade
10min