Zařízení & příslušenství
Parmesan gelato
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 30min.
25 pieces
Suroviny
Parmesan gelato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)150 g
-
double cream350 g
-
ground paprika (volitelně)1 tsp
Balsamic reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
honey30 g
Assembly
-
ciabatta baguette cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves cut into halves lengthways2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
131.2 mg
Protein
3.6 g
Kalorie
726.7 kJ /
173 kcal
Tuk
14.7 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Calendar favourites
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min.
Chocolate fondant cake
40min.
Pimm's fruit punch
2hod. 20min.
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2hod. 30min.
Gougère puffs with salmon mousse
25hod. 35min.
Tzatziki
15min.
Frozen strawberry daiquiri
10min.
Mandarin crème brûlée
4hod. 15min.
Wasabi mayonnaise
10min.
Caipirinha
5min.
Baked artichoke dip
35min.
Mango daiquiri
5min.