Parmesan gelato

Parmesan gelato

4.8 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 30min.
25 pieces

Suroviny

Parmesan gelato
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    150 g
  • double cream
    350 g
  • ground paprika (volitelně)
    1 tsp
Balsamic reduction
  • balsamic vinegar
    250 g
  • honey
    30 g
Assembly
  • ciabatta baguette cut into thin slices
    1
  • extra virgin olive oil
    4 tbsp
  • garlic cloves cut into halves lengthways
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 131.2 mg
Protein 3.6 g
Kalorie 726.7 kJ / 173 kcal
Tuk 14.7 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 6.5 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...