Zařízení & příslušenství
Spiced garlic prawns and calamari
Příprava 10min.
Celkový 15min.
8 portions
Suroviny
-
calamari hoods (approx. 330 g total)3
-
raw prawns deveined and tails intact20
-
garlic cloves4
-
lemon zest (approx. 5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
long red chilli deseeded if preferred and cut into halves½ - 1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
olive oil40 g
-
dry white wine2 - 3 tbsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
lemons cut into wedges, to serve1 - 2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
358.9 mg
Protein
17 g
Kalorie
543 kJ /
129 kcal
Tuk
5.9 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spanish tapas
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Citrus seafood salad
1 godz.
Steamed prawns or scallops
20 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 30 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Sicilian prawn salad
40 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Garlic prawns
25 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Mussels in coconut milk
25 min
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min