
Zařízení & příslušenství
Spiced garlic prawns and calamari
Příprava 10min
Celkový 15min
8 portions
Suroviny
-
calamari hoods (approx. 330 g total)3
-
raw prawns deveined and tails intact20
-
garlic cloves4
-
lemon zest (approx. 5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
long red chilli deseeded if preferred and cut into halves½ - 1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
olive oil40 g
-
dry white wine2 - 3 tbsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
lemons cut into wedges, to serve1 - 2
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
129 kcal /
543 kJ
Protein
17 g
Tuk
5.9 g
Sacharidy
0.8 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sodík
358.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Spanish tapas
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland