Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 calamari hoods (approx. 330 g total)
- 20 raw prawns, deveined and tails intact
- 4 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest (approx. 5 x 2 cm), no white pith
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely chopped for garnishing
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra finely chopped for garnishing
- 40 g olive oil
- 2 - 3 tbsp dry white wine
- ½ tsp sweet paprika
- ¼ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 lemons, cut into wedges, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 543 kJ / 129 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 358.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Chilli crab pasta
35min
Berry and cream filo stacks
30min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Žádné hodnocení
Chicken and warm potato salad
55 min
Goi muc (squid salad)
45min
Seafood panzanella
1 godz.
Inside-out chicken parmigiana
1 godz. 30 min
Quick prawn stir-fry
20min
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min