Kompatibilní verze
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 1 pincée de vanille en poudre
- 100 g de jus de raisin blanc
- 270 - 300 g de pêches, en morceaux
- 6 - 8 brins de feuilles de basilic frais
- 250 g de fraises, coupées en quatre
- 200 g de framboises
- 50 g de groseilles rouges
- 100 g de myrtilles
- 200 g de muscat de beaumes-de-venise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 531.3 kJ / 126.1 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 4.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 Min
Soupe de fruits
5min
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
1h 35min
Fruits d'été en papillote
20 Min
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2j 10 menit
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20 Min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 Min
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min
Soupe de fraise à la menthe
15 Min