Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de noisettes décortiquées
- 180 g de foies de volaille, coupés en morceaux de 3 cm
- ½ c. à café de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 150 g de crème liquide
- 10 g de beurre
- 1000 g d'eau
Le jus aigre-doux
- 60 g de porto rouge
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1500 kJ / 360 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelée de coing
1h
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Pâté aux figues
50 Std. 25 Min
Pâte de coings
1h 45min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Terrine de campagne
4h 30 min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25 min.
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Sauce gribiche
15min