Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de noisettes décortiquées
- 180 g de foies de volaille, coupés en morceaux de 3 cm
- ½ c. à café de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 150 g de crème liquide
- 10 g de beurre
- 1000 g d'eau
Le jus aigre-doux
- 60 g de porto rouge
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1500 kJ / 360 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine de volaille pistache-citron
24 godz.
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
2h 35min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 godz. 45 min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Pâté en croûte
7 godz. 45 min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min