Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de noisettes décortiquées
- 180 g de foies de volaille, coupés en morceaux de 3 cm
- ½ c. à café de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 150 g de crème liquide
- 10 g de beurre
- 1000 g d'eau
Le jus aigre-doux
- 60 g de porto rouge
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1500 kJ / 360 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Velouté d'épluchures d'asperges
45min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25 Min
Sauce gribiche
15min
Saucisson brioché
2h 50 min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Gelée et pâte de coing
24h
Pâte de coings
1 Std. 45 Min
Œuf poché sauce meurette
1h