Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Glassa al caramello
- 50 g di zucchero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di burro
- 1 pizzico di fior di sale (Maldon)
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al caramello salato
- 100 g di zucchero
- 115 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di fior di sale (Maldon)
- 250 g di mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1820 kJ / 433 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 25.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Waffles alla panna
1h 15min
Baked Beans
14h 5min
Caramelle toffee
2u.
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13h
Éclair all'arancia
7h
Candele al cioccolato
4h 50min
Torta alla birra stout
3 godz. 40 min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Sushi allo spada affumicato
55min
Pecan pie
2h 30min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Profiterole bianco
3h 15min