Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Glassa al caramello
- 50 g di zucchero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di burro
- 1 pizzico di fior di sale (Maldon)
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al caramello salato
- 100 g di zucchero
- 115 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di fior di sale (Maldon)
- 250 g di mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1820 kJ / 433 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 25.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sacher Torte
2u. 30min
Cioccolato plastico
12h
Éclair ciocco-caffé
12h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Spritz ai lamponi
15 Min
Aroma di capperi
4h 10min
Ceviche di salmone
48 Std. 15 Min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Mousse al Toblerone®
3u. 10min
Ceviche peruviana
1 Std. 35 Min
Lemon meringue pie
3 Std.