Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 300 g di biscotti savoiardi a pezzi
- 150 g di burro morbido a pezzi
Crema
- 180 g di zucchero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 500 g di mascarpone
- 15 g di gelatina in fogli ammollata in acqua
- 100 g di biscotti savoiardi
- 200 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 65.6 mg
Alternativní recepty
Rotolo di frittata
45 min
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Dolcetti di cioccolato e cereali
3h 15min
Plumcake al mascarpone
2h
Fagottini ripieni di frutta e timo
40 min
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2h
Polpette di ricotta al sugo
50min
Cheesecake al melone
5h 30min
Polpettone mortadella e pistacchio
50min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Torta pinguino
1h 30min