Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 300 g di biscotti savoiardi a pezzi
- 150 g di burro morbido a pezzi
Crema
- 180 g di zucchero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 500 g di mascarpone
- 15 g di gelatina in fogli ammollata in acqua
- 100 g di biscotti savoiardi
- 200 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 65.6 mg
Alternativní recepty
Plumcake al mascarpone
2 Std.
Torta della nonna al cioccolato
1 Std. 30 Min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4hod. 30min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Barrette di frozen yogurt e fragole
6h 10min
Cheesecake al torroncino
4hod. 30min
Monte Cristo sandwich
4hod. 30min
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Palline cocco e lampone
3 Std.
Frittata di linguine
35 Min
Torta ubriaca al vino rosso
2 Std.
Torta della nonna (TM6)
1 Std. 30 Min