Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Schalotten, in Stücken
- 10 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 170 g Portwein, rot
- 100 g Granatapfelsirup
- 900 g Rindslungenbraten (Rinderfilet), Schmetterlingsschnitt für Roulade (siehe Tipp)
- ¾ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 250 g Semmelfülle, selbstgemacht (siehe Tipp)
- 55 g Granatapfelkerne, etwas mehr zum Dekorieren
- 30 g Dijonsenf
- 30 g Butter, in Stücken
- 800 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1220 kJ / 291 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süß-saure Fleischbällchen Bowl
30 分钟
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Rehrücken im Blätterteig
1 godz. 45 min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 godz. 15 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Semmelfülle
1 godz. 10 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 分钟
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2h
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1h 40min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 分钟
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 分钟